Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis

CHP, Kuşadası'nda Sorunlar Masaya Yatırıldı

CHP Kuşadası İlçe Başkanlığı, genel ve yerel parti politikaları ile yerel yönetim çalışmalarının değerlendirilmesi gündemi ile toplandı. İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek'in divan başkanlığı yaptığı toplantıda projeler ve yeni öneriler ele alındı.

Kuşadası CHP İlçe Başkanlığı, genişletilmiş örgüt toplantısında bir araya geldi. Belediye Düğün Salonu'nda yapılan toplantıya Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Belediye Başkan Yardımcıları Oğuzhan Turan ve Seyfi Seyhan Suvari ile çok sayıda partili katıldı. Yaklaşık üç saat süren buluşmanın ilk bölümünde genel bir değerlendirme yapıldı. İkinci bölümde ise partililerin, vatandaşlardan aldığı beğeni ve eleştiriler ile çözüm önerileri masaya yatırıldı. 

"CHP'Lİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM"

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Ömer Günel, partililere göreve geldiği günden bu yana geçen 10 aylık sürede gerçekleştirdiği icraatlar hakkında bilgi verdi. CHP'nin üyesi olmaktan her zaman gurur duyduğunu belirten Başkan Ömer Günel, "Salona girerken çok büyük bir enerji hissettim. Bu beni çok mutlu etti. Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz bir aileyiz. Ben, bu ailenin üyesi olmaktan her zaman gurur duydum. 16 Şubat'ta Kadın Kolları Başkanlığı seçimi var. Her iki adaya da başarılar diliyorum" dedi.

"HEDEFİMİZ 2023'TE İKTİDAR OLMAK"

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ise “Danışma kurulu toplantıları bir örgütün aynasıdır. Partililer için çok önemlidir. Kuşadası İlçe Örgütü olarak 31 Mart’ta seçmenin partimize vermiş olduğu sorumluluğun bilincindeyiz. Yerel yönetimimizin 10 aylık dönemde yaptığı çalışmalarını başarılı buluyoruz. Hedefimiz uyum içerisinde çalışarak 2023’te partimizi genelde iktidara taşımaktır" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.