Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari kızılay atatürk Sertab Erener

Çirkin Kral Çukurova’da Anılıyor

 Çirkin Kral Yılmaz Güney ölüm yıl dönümü olan 9 Eylül’de, Çukurova Belediyesinin düzenlediği muhteşem bir anma etkinliği ile anılacak.

Güney, ölüm yıl dönümü olan 9 Eylül’de üç yıldır yürüyüş, konser ve söyleşilerle anan Çukurova Belediyesi bu sene ünlü halk ozanı Ali Asker ve şair Taner Nart’ın katılacağı bir etkinlikle anılacak. 9 Eylül akşamı Ercan Çetin (Doğal Park 1) içerisinde Ali Asker sazıyla, Taner Nart şiirleriyle anma programına katılacak

 “Tüm Yılmaz Güney Dostlarını Geceye Bekliyoruz”

Yılmaz Güney’i anmakla yetinmeyeceklerini belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin “9 Eylül Cumartesi akşamı 20.00’de Çirkin Kral Yılmaz Güney’e yakışır bir anma etkinliği gerçekleştireceğiz. Anma etkinliği sırasında usta sinemacımızın hayatını ortaya koyan ve özel olarak hazırladığımız bir de jenerik izleyeceğiz. Tüm Yılmaz Güney dostlarını geceye bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.