Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech

Çukurova Belediye Başkanı Çetin: Camiyi Müslüman Olduğum İçin Yaptırıyorum

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesinin her cuma düzenlediği Halk Gününde vatandaşlarla buluştu.
 
Halk Günü toplantısı şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı. Konuşmasında terörü lanetleyen Çetin, Helvacı mahallesinde fırtınanın yıktığı caminin onarımı için meclis gündem maddesi sunduğunu ve AKP ile MHP’li meclis üyelerinin ret kararı ile karşılaştığını hatırlattı.
 
Karataş'ın Helvacı mahallesine yaptıracağı cami minaresi ile ilgili aldığı tepkileri halk gününde vatandaşla paylaşan Çetin, "Hemşerilerimizden gelen hiçbir talebi geri çevirmedim. Bundan önce gelen birçok talebi ben Soner Çetin olarak kendi cebimden karşıladım. Ben o caminin minaresini iddia edildiği gibi siyasi hedeflerim için değil Müslüman olduğum için yaptırıyorum. Tek bir gerçek var. O da sizin caminin yapılması teklifine ret verdiğiniz" diyerek tepkisini dile getirdi.
 
 
Adana'ya İmar Müjdesi
Adana'nın en büyük sorunlarından biri olan Şambayadı Kabasakal mevkiinin 20 yıllık imar sorununun çözüme kavuşturulduğunu söyleyen Başkan Çetin, "Belediye başkanı seçildiğimiz günden beri en büyük çabamız bu bölgenin imara açılmasıydı. Büyükşehir Belediye Meclisinde o gün Adana için tarihi bir ana tanıklık ettik ve 17 bin hemşerimize müjde verdik. Adana'yı rahatlatmanın yolu imarı açmaktı. Bu sorunun ortadan kalkmasıyla yeni bir şehir oluşacak, yeni iş ortamları sağlanacak ve ekonomi rahatlayacak" dedi.
 
Gürsel Tekin Çukurova'da
“Her Ayın 19'unda Saat 19'da” panelinin bu ayki konuğunun CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin olacağını söyleyen Çetin, panelde Türkiye gündeminin ve başkanlık sisteminin masaya yatırılacağını vurguladı.
 
Çetin, “Her ayın 19'unda saat 19'da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e ve Cumhuriyet değerlerimize sahip çıkıyoruz. Tüm halkımızı panelimize bekliyorum” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.