Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN çin

Çukurova Belediye Başkanı Çetin: Çukurovayı Semt Kreşleriyle Donatacağız

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova’da bulunan eğitim kurumlarından Güçlü Anaokulu’nu ziyaret etti.  Başkan Çetin, “Her semte bir kreş sözümüzü yerine getiriyoruz. Çukurova’yı semt kreşleriyle donatmaya devam edeceğiz” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova’da bulunan eğitim kurumlarından Güçlü Anaokulu’nun öğrencileri ile buluştu. Kurumun yöneticileri Seher Yeşil ve Gökmen Yeşil ile görüşen Çetin, Her Semte Bir Kreş projesini anlattı, görüş alışverişinde bulundu. 

‘’Seçimden Önce Ne Vaat Ettiysek Onu Yapıyoruz’’

Başkan Çetin, “Bir belediye başkanı için en güzel şey, ‘Söz verdiğimiz gibi’ diyerek cümle kurabilmesidir. Seçimden önce ne vaat ettiysek, onu yapıyoruz. Her semte bir kreş yapacağımıza dair halkımıza söz vermiştik. ‘Gelecek nesiller güçlü eğitimler’ sloganıyla, her semte bir kreş yapıyor, geleceğe pırıl pırıl yeni nesiller hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı.


Çalışan anne, babaların yaşadığı sorunların başında, çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri bir kreş bulmak olduğunu vurgulayan Çetin,  belediye kreşlerinin eğitim ve bakım açısından çok iyi olduğunu, ihtiyaç duyan aileler için belediye kreşlerinin sayısını artırmaya devam edeceğini  belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.