Çukurova Belediye Başkanı Çetin: Daha Çok Halkın İçinde Olacağız

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin 2,5 yıllık belediye başkanlığı sürecini değerlendirerek, "Biz önce hakka, sonra halka güvenerek yola çıktık. Halka vaat ettiğimiz tüm projeleri yerine getireceğiz. Daha çok sahalarda, daha çok halkın içinde olacağız" dedi.
 
Çukurova Belediye Başkanı Çetin’in talepler üzerine yaz boyunca ayda bire indirdiği ‘Halk Günleri’ tekrar her hafta yapılmaya başlandı. Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda Çetin 2,5 yıllık belediye başkanlığı sürecini değerlendirdi.
 
Çukurova Belediyesi'nin sadece Adana’da değil, tüm Türkiye’de konuşulan bir belediye olmasını başardıklarını ifade eden Çetin, 2,5 yıl boyunca halkla hep iç içe olduklarını gece gündüz demeden çalıştıklarını, sosyal belediyecilik anlamında ilklere imza attıklarını belirterek “Görev süremizin kalan kısmı çok daha iyi olacak. Daha çok sahalarda, daha çok halkın içinde olacağız" dedi.
 
Proje kitapçığında yer alan bütün vaatleri yerine getirdiklerini ve getireceklerini vurgulayan Çetin, "Biz önce hakka sonra halka güvenip bu yola çıktık. Biz bir şey vaat ettiysek yaparız. Size vaat ettiğimiz tüm sözleri ve projeleri yerine getireceğiz. Bizi izlemeye devam edin" ifadelerini kullandı.
 

Projeler Devam Edecek
 
Öte yandan, Çetin vatandaşlarla, yakın dönemde hayata geçecek projelerin bir kısmını da paylaştı. 4 Ekim Salı günü saat 17.30'da yapımı tamamlanan Hasan Balıkçı Parkı ve Emekli Dinlenme Evi'nin açılışını yapacaklarını ifade eden Çetin, projelerle ilgili şu ifadeleri kullandı:
"Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerinden olan Emekli Dinlenme Evlerimizi ihtiyaç duyulan her mahallede yapmaya devam ediyoruz. Yakın zamanda temalı parklarımızın açılışını da yapacağız.  Satrançla ilgilenen vatandaşlarımızın etkinlik ve turnuvalar düzenleyebileceğimiz satranç temalı park, vatandaşlarımızın ailesi ile birlikte güzel vakit geçirebilecekleri mangal temalı parkımız olacak. Bülent Ecevit Sanat Parkı ile de Sayın Bülent Ecevit'in adını yaşatacağız."
 
Çetin’e Gastronomi Pazarı Teşekkürü


 Açılışın ardından Adana Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur, yapımı devam eden ve kısa sürede faaliyete geçecek Gastronomi Pazarı için Başkan Çetin'e teşekkür ederek plaket verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.