Çukurova Belediye Başkanı Çetin'den Şehitlerin Evine Doğum Ziyareti

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği(DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Ankara'da Özel Harekat Daire Başkanlığı binasına yapılan hain saldırıda şehit düşen ikiz polislerden Ahmet Oruç'un doğum yapan eşi Emine Oruç'u ve ailesini ziyaret etti.

Oruç kardeşlerin Belediye Evleri mahallesindeki baba ocağında doğan 'Hifa' bebeği ve annesini ziyaret eden Başkan Çetin, şehitlerin annesi, ağabeyi ve akrabalarıyla da sohbet etti. Ailesinden, Ahmet ve Mehmet Oruç'un anılarını dinleyen Başkan Çetin, "Evlatlarınız, ölümlerin en şereflisi ile dünyadan göç etti. Öyle değerli evlatlar yetiştirmişsiniz ki, bu vatan topraklarının bağımsızlığı uğruna şehit oldular. Allah sizden 2 can aldı ama 'Hifa' bebeğin doğumu ile de bir can verdi. Sizler inançlı insanlarsınız ve bu acı karşısında sabır gösterip, hayata tutunacaksınız. Bizler, her zaman, tüm ihtiyaçlarınızda sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Sizler, bizlere bu vatan uğruna can veren, şehit olan ikizlerimizin emanetisiniz" dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.