Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın

Çukurova Belediye Başkanı Çetin En Başarılı İlçe Belediye Başkanı Seçildi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Gezi Araştırma Şirketi’nin Türkiye genelinde gerçekleştirdiği ankette, yüzde 64.4'lük başarı oranıyla, Türkiye'nin en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi.

Gezici Araştırma şirketi, 16 -23 Şubat tarihleri arasında, Türkiye İstatistik Kurumu örneklemlerini dikkate alarak, Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyesi hizmetlerini değerlendirmek, vatandaş memnuniyetini tespit etmek amacıyla Türkiye genelinde bir anket gerçekleştirdi. Büyükşehirde ve ilçelerinde farklı sosyo-demografik gruba mensup kişilerden, yaş, cinsiyet ve eğitim kotalarına göre, tesadüfi yöntemle seçilen 8 bin 762 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen anket sonucuna göre Çukurova Belediye Başkanı Çetin yüzde 64.4 başarı oranıyla, Türkiye'nin en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi.

"EN BAŞARILI İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI"

Anket sonucuna göre en başarılı ilçe belediye başkanları şöyle:

Yüzde 64.4 ile Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yüzde 63.4 İle Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yüzde 63. 1 ile Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, yüzde 62.7 ile Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, yüzde 62.4 ile Sur Belediye Başkanı Bilal Özkan.

"EN BAŞARILI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARININ 3'Ü CHP'Lİ"

En başarılı büyükşehir belediye başkanları ise, yüzde 64.2 Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yüzde 61.8 ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 59.9 Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yüzde 59.2 ile Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve yüzde 58.9 ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.