Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin tüik erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi ORDU chp haberleri tesk genel başkanı bendevi palandöken fatih duruay David Dastmalchian rusya tamer hassan filmleri cumhurbaşkanı erdoğan

Çukurova Belediye Başkanı Çetin Her Platformda Halkla Buluşuyor

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her cuma Halk Günü ve yaklaşık bir yıldır Sabah 06.00 Halk Buluşmaları düzenlemesinin ardından “Sen Sor Başkan Cevaplasın” programı kapsamında sosyal medya hesaplarından halkla buluşmaya devam ediyor.

Çukurova Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Çukurova Belediye Başkanı Çetin’in bir aydır her hafta gerçekleştirdiği “Sen Sor Başkan Cevaplasın” programı vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Çetin, iki saatlik süre içerisinde sosyal medya ekibiyle yüzü aşkın soruyu cevaplıyor.

Geçtiğimiz gün yine klavye başına geçen Çetin, “Sıcaklara ne zaman çare bulacaksınız başkanım” diye soran vatandaşa, “Pazar yerlerini soğutmaya başladık. Havuzumuz açık, Su Oyun Parkları yaptık. Bir nebze olsun serinlemenize belki yardımcı olur sevgili hemşehrim” yanıtını verdi.

Yaz aylarının gelmesiyle vatandaşlardan gelen talep üzerine Halk Günleri’ni ayda bire düşürdüklerini belirten Çetin, her gün sahada vatandaşla görüştüğünü kaydederek, “Göreve geldiğimiz gün hemşehrilerimize Çukurova’nın sakini değil sahibi olun çağrısında bulunduk. Bu çerçevede hemşehrilerimizi yönetime dahil etmek için projeler uygulamaya koyuyoruz. Bu kapsamda başlattığımız ‘Sen Sor Başkan Cevaplasın’ programımızla vatandaşlarımıza ulaşıyoruz. Gelen soruların bir kısmını doğrudan cevaplıyorum. Sonrasında cevaplayamadığımız sorulara ise daha sonra mutlaka cevap veriyoruz. Vatandaş bu uygulamayı çok sevdi” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.