Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Çukurova Belediye Başkanı Çetin Kütüphaneli Parkını Açtı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Şehit Piyade Uzman Çavuş Hulusi Emre Dilci Çocuk ve Dinlenme Parkının açılışını yapara, “Parkımızda 5 ayrı noktaya kitaplıklar yerleştirdik. Bu kitapları korumakla kalmayın, alın okuyun. Evde okumuş olduğunuz kitapları da getirip buraya bırakın. Kitaplar raflara hapsedilmek için değildir, okumak içindir” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Çetin, gelenekselleşen her salı açılış her perşembe temel atma etkinliklerini ara vermeden sürdürüyor. Çetin, geçtiğimiz gün 100. Yıl Mahallesi Göçmen Evlerinde yapımı tamamlanan Şehit Piyade Uzman Çavuş Hulusi Emre Dilci Çocuk ve Dinlenme Parkının açılışını yaptı. Bir ilki de içinde barındıran parkın açılışına katılan Çetin, parkın içerisine yapılan kitaplıklarla ilgili bilgi vererek, “Parkımızda 5 ayrı noktaya kitaplıklar yerleştirdik. Bu kitapları korumakla kalmayın, alın okuyun. Evde okumuş olduğunuz kitapları da getirip buraya bırakın. Kitaplar raflara hapsedilmek için değildir, okumak içindir. Burası sadece çocukların oyun alanı değil, okuma parkı olsun” ifadesini kullandı.

Kitap Konseptli Sokak

Çukurova’ya konsept sokaklar yaptıklarını hatırlatan Çetin, “Çukurova’mızda kitap konseptli sokağımız da olacak. Beyaz Evler Mahallesi’nde belirlediğimiz bir sokağımızı, kitap sokağı yapacağız. Bu sokağımızı da, kitaplarımızı da sizlere emanet edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.