Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat cumhurbaşkanı erdoğan

Çukurova Belediye Başkanı Çetin Muhtarlarla Buluştu

Çukurova’da bulunan 27 mahalle muhtarı ile bir araya gelen Belediye Başkanı Soner Çetin, “Mahallerde bulunan sorunları bizzat dinleyip anında çözüyoruz. Muhtarlarımızın her daim yanındayız” dedi.

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ilçede bulunan mahalle muhtarları ile düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantılara devam ediyor. 27 mahalle muhtarı ile bir araya gelen Başkan Çetin’e, mahalle muhtarları mahallerindeki sorunları iletirken, Çetin’in talimatı ile toplantıya katılan başkan yardımcıları ve birim müdürleri sorunları anında çözüyor. Toplantılardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle muhtarları sorunlara anında çözüm getiren Başkan Çetin’e teşekkürlerini dile getirdi.

 -“MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ”-

Çalışmalarında muhtarların görüşlerine ve isteklerine önem verdiklerini dile getiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Muhtarlarımıza soruyor, danışıyor ve görüş alıyoruz. Hangi mahallenin, hangi sokağın, ne gibi bir sorunu var biliyoruz. Muhtarlarımız halkla sürekli iç içe, sorunları biliyor, bizlere iletiyor. İlgili birimdeki arkadaşlar da sorunu çözüyor. Muhtarlarımızın ne koşullarda görev yaptığından haberim var. Bunda da en önemli etken muhtarlarımızla yaptığımız bu toplantılar. İstiyorum ki, her toplantıda bir önceki toplantıda masaya yatırılan sorunlardan eser kalmasın. Daha iyisi, daha güzeli nasıl olur,  ele ele bunu yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.