Öne Çıkanlar galatasaray Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs terörist Covid19 bugünün gündemi gündem özeti chp enflasyon AİLE kılıçdaroğlu rusya

Çukurova Belediye Başkanı Çetin: "Sözde Değil Özde Kadın Dostuyuz"

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kadınlara yönelik önemli hizmetler verdiklerini belirterek, “Sözde değil, özde kadın dostu belediyeyiz” dedi. Kadın istihdamının önünü açmak için 7 semt kreşini hizmete sunduklarını kaydeden Başkan Çetin, önümüzdeki dönemde, kadınları kooperatif çatısı altında toplayarak, ev ekonomisine katkı sağlamalarına öncü olacaklarını söyledi.

Huzurevleri’ndeki seçim bürosunda İYİ Parti’li kadınlarca düzenlenen 8 Mart etkinliğine katılan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sözde değil, özde kadın dostu olduklarını vurguladı.

İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu ve İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça’nın da katıldığı etkinlikte konuşan Başkan Çetin, “Kadınlarımıza değer veriyoruz. Kadınlarımızın her alanda hak ettiği yerlere gelmesi için çaba harcıyoruz. Açtığımız 7 kreşle kadın istihdamının önündeki engelleri kaldırıyoruz” dedi.

KADINLAR İÇİN KOOPERATİF

Önünüzdeki dönemde “Nöbetçi kreş” uygulamasına geçileceğini açıklayan Başkan Çetin, engelli annelerinin kendilerine zaman ayırabilmesi için “Mola evleri” açılacağını ve engelli annelerinin çocuklarını buralara güven içinde bırakabileceğini ifade etti.

Başkan Soner Çetin, laf üretmediklerini uygulamaları ile kadınların yanında olduklarını gösterdiklerini belirterek, “Kadınlarımızı bir kooperatif çatısı altında toplayacağız. Kuracağımız imalathane ile kadınlarımızın turunçgillerden reçel ve şekerleme yapmalarını sağlayacak ve aile ekonomisine katkı koymasına yardımcı olacağız. Avrupa Birliği hibe kredileri için girişimlerde bulunacağız ve bu ürünlerin ihracatı için de pazar arayışına gireceğiz. Hayatın her alanında kadınlarımızın yanında olmak bizlerin boynunun borcudur.”

Başkan Çetin, yakında üçüncü Kadın Ürünleri Pazarını açacaklarının da müjdesini verdi.

SONER ÇETİN ADAY DEĞİL BAŞKAN

İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu da cumhuriyet ve demokrasiye olan inançlarından dolayı, CHP ile ittifak içinde olduklarını belirtti. Millet İttifakı’nın Adana’da hak ettiği başarıyı elde edeceğini kaydeden Çulhaoğlu, “Başkan Soner Çetin Çukurova’da çok seviliyor. Bizim için Soner Çetin aday değil, belediye başkanıdır. Yeniden seçileceğine dair en küçük bir endişem yok ama asla rehavete kapılmayacağız ve çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Etkinlikte Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin kadınlara karanfil dağıtırken, Metanet Çulhaoğlu da yazma hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.