Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin Mazbatasını Aldı

Rekor bir oy oranıyla yeniden Çukurova Belediye Başkanı seçilen Soner Çetin, mazbatasını aldı. Çetin mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, “İl ve ilçe örgütleri ile kadın ve gençlik kollarına, gönüllü olarak çalışan herkese teşekkür ediyorum. Zeydan Karalar’la uyum içinde çalışacağız. Adana’yı güzel günler bekliyor” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, mazbatasını aldı. Başkan Çetin, dün öğle saatlerinde mazbatasını almak için meclis üyeleriyle birlikte adliye ek hizmet binasına gitti. Partililerin oluşturduğu kalabalık nedeniyle adeta izdiham yaşanırken, vatandaşların gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Çetin, adliye binasına güçlükle girebildi.

BEYHUDE İTİRAZLAR

Seçim Kurulundan mazbatasını alan Başkan Çetin, adliye önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 2014 yılında yüzde 44 oyla seçildiğini hatırlattı, “Yüzde 44 rekor bir oy oranıdır. 31 Mart’ta yüzde 60’a yaklaşan büyük bir oranla seçimi kazandık. 2014’te hiç itiraz olmamışken, şimdi itirazların ardı arkası kesilmiyor. Sadece İstanbul’a itiraz etmiyoruz diyebilmek için seçimi net olarak kazandığımız yerlerde bile itiraz ediyorlar” dedi.

EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Çetin, bu başarıda payı olan il, ilçe örgütleri, kadın ve gençlik kolları ile gönüllü çalışan partililere teşekkür ettiği konuşmasına şöyle devam etti:

“31 Martta oyunu en çok artıran 3’üncü belediye başkanı oldum. Bu başarıda hepinizin payı var. Bu başarı hepimizin. Zeydan Karalar büyük bir farkla Büyükşehir Belediyesini kazandı, Seyhan’da Akif Kemal Akay yine bir fark atarak önemli bir başarıya imza attı. Ceyhan’da Kadir Aydar, İmamoğlu’nda Kasım Karaköse uzun yıllar sonra CHP’nin buralarda belediyeyi kazanmasını sağladı. Hepsini kutluyorum. Millet İttifakı’nın birbirinden değerli adayları vardı. Hepsini gösterdikleri başarı için tebrik ediyorum.” dedi. 

ADANA’YI GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR

Adana’da yeni bir dönemin başladığına dikkat çeken Başkan Soner Çetin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile uyumlu bir çalışma içinde önemli hizmetler yapacaklarını belirterek, “Adana’yı güzel günler bekliyor” ifadesini kullandı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’le birlikte mazbata törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.