Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Çukurova Belediyesi Emeklilerin Yanında

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in talimatıyla Emekli Dinlenme Evleri’nde sağlık taraması başlatıldı. Çukurova Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından Emekli Dinlenme Evlerine gelen vatandaşlara yönelik başlatılan tansiyon, şeker ve vücut analizi ölçümlerinden, şimdiye kadar 200 emekli yararlandı.

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Emeklilerimizin sağlıklı kalmaları yönünde hizmet vermek, bizim için çok önemli. Emeklilerimizin her an yanlarındayız” dedi.
 
Belediye Başkanı Soner Çetin, emeklilerin sağlıklı kalmaları yönünde hizmet vermenin kendileri açısından önemli olduğunu söyledi ve tüm Emekli Dinlenme Evi’nde sağlık taramasının yapılacağını belirtti.



Çetin, yapılan sağlık taramasında, sonuçları normal olmayan emeklileri sağlık kuruluşlarına yönlendirdiklerini söyleyerek, normal olanlara da sağlıklı yaşam konusunda uyarılarda bulunulduğunu ekledi. Uygulamanın baştan başlayıp, emeklilerin ikinci kez sağlık taramasından geçirileceğini ifade eden Çetin, “Emeklilerimizin sağlıklı kalmaları yönünde hizmet vermek bizim için çok önemli.  Emeklilerimizin her an yanlarındayız’’ dedi.  

Emeklilerden Çetin'e Teşekkür

Emekli Dinlenme Evi’nde sağlık taramasından geçirilen emekliler, her türlü imkanın kendilerine sağlandığı ve sosyal etkinliklerin düzenlendiği Emekli Dinlenme Evleri için Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e bir kez daha teşekkür ettiler. Emekliler sağlık taraması uygulamasından da büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Belediye ekiplerince, son olarak İller Bankası’ndaki Emekli Dinlenme Evi’nde 50 emekliye sağlık taraması yapıldığı belirtildi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.