Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

Çukurova Belediyesi Özel Göz Hastanesi İle Protokol İmzaladı

Çukurova Belediyesi, Özel Çukurova Göz Hastanesi ile protokol imzaladı. İmzalanan protokol ile belediye çalışanlarına ve birinci dereceden yakınlarına hastanede yüzde 50 indirim uygulanacak.

Çukurova Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Özel Çukurova Göz Hastanesi ile protokol imzalandı. Protokol ile belediye personeline ve birinci dereceden yakınlarına Özel Çukurova Göz Hastanesi’nde muayene ücreti haricinde ameliyat film ve tetkiklerde çıkan farklara yüzde 50 indirim uygulanacak. Belediye çalışanları ve birinci dereceden yakınları bir kimlik belgesi ile beraber kurum çalışanı olduğunu kanıtlaması halinde indirimden yararlanacak.

Projeyi anlatan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, daha önce çeşitli sağlık kuruluşları ile 'Erken Teşhis Hayat Kurtarır' çerçevesinde semt kreşleri, emekli dinlenme evleri, kadın sohbet evleri ve köylerden dönüşen mahallelerde sağlık taraması yapıldığını belirterek, "Çalışmalarımıza bu kez Çukurova Göz Hastanesi ile devam ediyoruz. Çocuklarımızdan, gençlerimize, kadınlarımızdan, emeklilerimize Sağlık İşleri Müdürlüğü ekibimiz ve değerli hekim arkadaşlarımızla her kesimde göz sağlığı taraması yaparak tedaviye yönlendireceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.