Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın

Çukurova Belediyesi’nden Bayram Öncesi Giysi Yardımı

Çukurova Belediyesi, tespit ettiği gerçek ihtiyaç sahibi ailelere bayram öncesinde giysi yardımında bulundu. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bayram öncesi yüzlerini güldürmek, çocuklarını sevindirmek hem sosyal sorumluluk anlayışımızın hem de insani ve vicdani yaklaşımımızın bir gereği” dedi.

Çukurova Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Belediye, tespit ettiği gerçek ihtiyaç sahibi ailelere bayram öncesinde giysi yardımında bulundu. Belediye binası içerisinde bulunan Hayır Çarşısından engelli ve ihtiyaç sahibi çocuklar ile aileleri bu yardımlardan öncelikle yararlandı. Randevu usulüyle Hayır Çarşısı’na davet edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlar, bayram alışverişi yaptı.
Çukurova Belediye Başkanı Çetin, ihtiyaç sahibi ailelerin belediyeye ait giysi merkezinden bayrama kadar istifade edebileceklerini belirterek, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bayram öncesi yüzlerini güldürmek, çocuklarını sevindirmek hem sosyal sorumluluk anlayışımızın hem de insani ve vicdani yaklaşımımızın bir gereği” dedi.
Bayramların paylaşma, sevgi ve hoşgörü üzerine kurulduğunun altını çizen Çetin, "Sosyal sorumluluk anlayışımız gereği ihtiyaç sahibi ailelere bayram öncesi katkıda bulunalım istedik. Belediyemize ait giysi merkezinde, yaklaşık 300 ihtiyaç sahibi vatandaşa dağıtılmak üzere ihracat fazlası ürünün yanı sıra duyarlı vatandaşların merkeze bağışladığı giysiler yıkanıp ütülenip dağıtıma hazır hale getirilmiştir” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.