Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti İsrail gündem başlıkları Afrin Hakkari Muhbir ysk bugünün gündem özeti turizm çin pkk

Çukurova'da Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor

Çukurova Belediyesi’nin sıcak asfaltlama çalışmaları kapsamında Belediye Evleri Mahallesi, Toros Mahallesi ve Mahfesığmaz mahallelerinde asfalt çalışması yapılıyor. Belediye Başkanı Çetin, “Bütün yatırımlarımız daha modern bir Çukurova için. Hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz” dedi.
 
Çukurova Belediyesi ekiplerince, tüm yolların bakım, onarım ve sıcak asfaltlama çalışmaları devam ederken üç mahallede daha asfaltlama çalışmaları başladı.  Belediye Evleri Mahallesi, Toros Mahallesi ve Mahfesığmaz mahallelerinde belirlenen alanlarda yapılan asfalt çalışmaları başladı. Ekipler, ayrıca mahallenin bozulan yollarını onararak, halkın hizmetine açacak.

Çukurova’da pek çok noktada sürdürülen çalışmalarla, Çukurova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı yol yapım ekipleri görev alıyor. Çukurova’da hızla gelişen noktalarda yürütülen yol çalışmaları, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
 
“Her şey Daha Modern Bir Çukurova İçin”

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin knu hakkında açıklamalarda bulundu.  İlçe genelinde belirlenen programlar dahilinde, asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam edildiğini belirten Çetin, “Tüm mahallelerimize ulaşım artık daha modern ve kolay olacak. Çukurova için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor” dedi.

Kilometrelerce yolun asfaltlandığını, havaların sıcak olması nedeniyle, asfaltın kısa sürede tuttuğunu ve vatandaşlar mağdur edilmeden ilçenin güzel bir görünüme kavuşturulduğunu belirten Başkan Çetin, “Bütün yatırımlarımız daha modern bir Çukurova için. Hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz" diye konuştu.

Çukurova’da, yol yapım ekiplerinin, ihtiyaç önceliğine göre hazırlanan program çerçevesinde devam eden asfaltlama çalışmalarının yanı sıra, yama ve kaldırım yapım çalışmaları da devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.