Çukurova Halkı Pikniğe Koştu

Çukurova ilçesinde havaların güzel olmasını fırsat bilen aileler, çocuklarını ve piknik sepetlerini alarak parklara koştu. Parklarda eğlenen vatandaşlar, “Evimizin hemen ynındaki parklar, piknik yapılabilecek duruma gelmiş. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Halkın piknik yapmak ve çocuklarını eğlendirmek için yoğun olarak gittiği Doğal Park 2’nin, geçmişte uyuşturucu, alkol ve fuhuş yatağı olduğunu, ailelerin bu parkı kullanmadığını aktaran Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “90 dönüm büyüklüğündeki bu parkımız, maalesef, alkol, uyuşturucu ve fuhuş yatağı haline gelmişti. Daha önce, bu parka akşamları kimse giremiyordu. Ancak, bu parkımızı yeniledik ve kullanılabilir hale getirdik. Park Bahçeler Müdürlüğümüzü de bu parka taşıyarak, parkın güvenliğini artırdık. Şimdi görüyorum ki, haftasonu uzak yerlere gidemeyen vatandaşlarımız, buralarda çocuklarıyla birlikte piknik yapıp, doyasıya bir gün yaşıyorlar. Bu da, ne kadar doğru iş yaptığımızı gösteriyor” diye konuştu.

Çukurova Belediyesi’nin parklarında piknik yapan vatandaşlar, çocuklarıyla birlikte güzel bir gün geçirdiklerini, parkların mesire alanlarını aratmadığını söyledi. Şehir hayatında bahçe kültüründen uzaklaştıklarını ve komşularla biraraya gelmek için parkları tercih ettiklerini anlatan vatandaşlar, “Daha önce gezmeye bile cesaret edemediğimiz parklar, hem daha yeşil, hem de daha güvenli hale gelmiş. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e bu güzel hizmeti için teşekkür ederiz. Çocuklarımızla, huzurlu ve mutlu bir gün yaşamanın keyfini çıkarıyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.