Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Çukurova Toplu Açılışa Hazırlanıyor

Çukurova Belediyesi, Eylül ayı ortasında yapmayı planladığı toplu açılış törenine hazırlanıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da davet edildiği törende 530 kişi kapasiteli öğrenci yurdu, Huzurevleri Semt Kreşi ve Yüzüncüyıl Kapalı Semt Pazarı hizmete açılacak.

Koronavirüs salgınına rağmen tüm önlemleri alarak hizmete devam ettiklerini belirten Başkan Soner Çetin, “Açılış törenini de salgın önlemlerini titizlikle uygulayarak gerçekleştireceğiz. Hazırlıklarımız bitmek üzere. Tesislerimiz Çukurova’ya hayırlı olsun” dedi.

Çukurova Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da davet edildiği toplu açılış törenine hazırlanıyor.

Eylül ayı ortasında yapılması planlanan törende 530 kişi kapasiteli öğrenci yurdu, Huzurevleri Semt Kreşi ve Yüzüncüyıl Kapalı Semt Pazarı ve yapımı tamamlanan bazı parklar hizmete açılacak. Huzurevleri Mahallesi’ndeki 530 öğrenci kapasiteli yurdun yarısı kız, yarısı da erkek öğrencilere hizmet verecek. Yine Huzurevleri Mahallesi’nde yer alan semt kreşi ise Çukurova Belediyesi’nin 8’inci kreşi olacak.

Yüzüncüyıl Mahallesi’nde yapımı bitme aşamasına gelen kapalı semt pazarı ise Adana’daki en modern kapalı semt pazarı olacak. Altında ücretsiz kapalı otoparkında bulunduğu kapalı semt pazarı bu özelliği ile özellikle pazar kurulduğu günlerde çevre trafiğini de rahatlatacak.

SALGINA RAĞMEN HİZMET DURMADI

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, öncesinde Mart ayından itibaren Türkiye’de hayatı olumsuz etkileyen koronavirüs salgınına rağmen hizmetlere ve yatırımlara ara vermediklerini belirterek, “Bu süreçte bir yandan salgınla mücadeleyi etkin bir şekilde sürdürdük diğer yandan da olağan belediyecilik hizmetlerinde hiçbir aksama olmamasına gayret ettik. Ayrıca yatırımlarımız da tüm hızıyla devam etti” dedi.

Bu yoğun çalışmaların sonucu olarak birçok önemli yatırımı tamamlama aşamasına geldiklerini kaydeden Başkan Soner Çetin, “Göreve geldiğimiz 2014 yılında daha 7’nci ayda toplu açılış töreni yaptık. 6,5 yıl boyunca elimizden makası hiç düşürmedik. İkinci hizmet dönemimize de aynı hızla devam ediyoruz. Şimdi Eylül ayının ortasında, biz ayın 15’i gibi düşünüyoruz ama iki gün önce ya da sonra da olabilir, toplu açılış töreni yapacağız. Çok önemsediğimiz 530 kişilik öğrenci yurdu, 8’inci kreş ve Yüzüncüyıl Kapalı Semt Pazarı ile yapımı tamamlanan bazı parkların açılışını yapacağız. Adana’ya hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

KILIÇDAROĞLU DAVET EDİLDİ

Başkan Soner Çetin, toplu açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da davet ettiklerini belirtti. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun büyük ihtimalle açılışa katılacağını söyleyen Başkan Soner Çetin, “Bu önemli hizmetlerin açılışını Sayın Genel Başkanımızla birlikte yapmanın mutluğunu hep birlikte yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.