Öne Çıkanlar uyuşturucu galataport Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan seçim Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk çarpışma çalışanların birikim endişesi Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ çanakkale ingiltere çankaya köşkü çankaya belediyesi

Çukurova’da Asfalt Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Asfalt çalışmalarına başlayan Çukurova Belediyesi ekipleri sıcak havada çalışmalarına aralıksız devam ederken, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Çukurova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt serimine devam ederek tam kaplama, onarım ve yama olmak üzere 27 mahallenin tümünde koordineli biçimde çalışmalarını sürdürüyor. “Çukurova’nın çehresini değiştiriyoruz” diyen Çukurova Belediye Başkanı Çetin ise çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı ve ilgili birim müdürlerine çalışmaların hızlandırılması konusunda talimatlar verdi.



Kurttepe, Karslılar Huzurevleri ve Toros Mahallelerinde asfalt çalışmalarını denetleyen Çetin, “Ekiplerimiz, Çukurova genelinde belirlenen programlar dahilinde sokaklardaki asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Asfaltlarda oluşan hasarları kış ayları gelmeden onarıyoruz. Çukurova için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor. Yeni yollarımızın Çukurovalılara hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.