Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Çukurova’da Kursiyerler Sertifikalarını Aldı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü tarafından düzenlenen tiyatro kursundaki kursiyerlere sertifikalarını vererek, "Düzenlediğimiz tiyatro kurslarımızla Türk tiyatrosuna yeni isimler kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çukurova halkını sanatla buluşturmaya devam edecek, kültür ve sanata sonuna kadar sahip çıkacağız. Sizler de sakın tiyatrodan, sanattan vazgeçmeyin. Sonuna kadar devam edin” dedi.

Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi'ndeki düzenlenen yaz dönemi tiyatro kursları son buldu. Haftada 3 gün güzel, etkili ve doğru konuşma, beden dili, sesi iyi kullanma, hitabet, konuşma teknikleri, tonlama, vurgulama konularında uygulamalı eğitim alan kursiyerler eğitimlerini tamamladı. 7-12, 13-17 ve 18 ve üzeri aralığındaki üç yaş grubundan toplam 192 kursiyer sertifikalarını Soner Çetin’den aldı. Kursiyerlerin sertifikalarını almadan önce sergiledikleri oyun büyük beğeni aldı.

“Türk Tiyatrosuna Yeni İsimler Kazandıracak Olmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz”

Törende konuşan Çetin,  "Bugün kültür ve sanatla iç içe olan insanlarla bir arada bulunuyor olmaktan çok mutluyum. Büyüğünden küçüğüne kursiyerlerimizin hepsi izlemekten benim de çok keyif aldığım bir oyun sergilediler. Kursiyerlerimizi, hocalarımızı ve velilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Kültür ve sanat çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini aktaran Çetin, “Düzenlediğimiz tiyatro kurslarımızla Türk tiyatrosuna yeni isimler kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çukurova halkını sanatla buluşturmaya devam edecek, kültür ve sanata sonuna kadar sahip çıkacağız. Sizler de sakın tiyatrodan, sanattan vazgeçmeyin. Sonuna kadar devam edin” şeklinde konuştu.

Tiyatro eğitimi alan kursiyerler de, tiyatroyu çok önemsediklerini belirterek, bu imkanı sunan Çetin’e teşekkür etti. Çetin kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.