Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Çukurova’da Pandemi Denetimi

Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilçedeki işyerleri ve toplu taşım araçlarında pandemi denetiminde bulundu. Emniyet ve Zabıta ekipleri eşliğinde yapılan denetimlerde vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen uyarıları yapıldı.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla ilgili Çukurova’da da denetimler sıklaştırıldı. Bu kapsamda Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilçedeki işyerleri ve toplu taşım araçlarında pandemi denetimi yaptı.

Turgut Özal Bulvarı üzerindeki işyerlerinde gerçekleştirilen denetimler emniyet ve zabıta ekipleri eşliğinde yapıldı. Kaymakam Mustafa Kaya ve Başkan Soner Çetin, Turgut Özal Bulvarı üzerindeki işyerlerini ziyaret ederek, pandemi kurallarına uyulup uyulmadığı denetledi. İşyeri sahipleri ile görüşen Kaymakam Mustafa Kaya ve Başkan Soner Çetin, vatandaşlara da maske, mesafe ve hijyen uyarısı yaptı.

Kaymakam Mustafa Kaya ve Başkan Soner Çetin, duraklarda toplu taşım araçlarını da denetledi. Toplu taşıma araçlarına binen Kaymakam Kaya ve Başkan Soner Çetin, sürücülere ayakta yolcu almama uyarısında bulunurken, yolculara da pandemiyle ancak kurallara uyulmasıyla başa çıkılabileceğini anlattı.

Kaymakam Mustafa Kaya ve Başkan Soner Çetin’in gerçekleştirdiği denetimlere Çukurova Emniyet Müdürü Tansel Orakoğlu da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.