Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası abd 10 Kasım amerika tsk çin transfer cumhurbaşkanı TÜRKPA Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sahil Babayev Saç dökülmesi tedavisinde ne gibi yöntemlere başvurulur

Çukurova’dan Her Hafta Bir Açılış
Çukurova Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla yaptığı Süheyla Akalın Çocuk ve Dinlenme Parkı yöre halkı ve çocuklarla birlikte hizmete açıldı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Çukurova Belediyesi’nin açılış sezonu açıldı. Her hafta bir açılış yapacağız” müjdesini verdi.

Huzurevleri Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Çukurova Belediyesi Süheyla Akalın Çocuk ve Dinlenme Parkı hizmete açıldı.  Yaz döneminin bitmesiyle açılış sezonuna start veren Çukurova Belediyesi, ilk açılışını Huzurevleri Mahallesi’nde yöre halkı ve çocuklarla birlikte yaptı. Yoğun bir katılımın olduğu park açılışı, coşkulu ve keyifli anlara sahne oldu. Açılışa, CHP Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, meclis üyeleri, muhtarlar, çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve parkın yapımına katkıda bulunan Süheyla Akalın ve eşi Mustafa Akalın katıldı.
 
HER HAFTA BİR AÇILIŞ YAPACAĞIZ

Çocukların ve halkın yoğun sevgisiyle karşılanan Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Her hafta bir açılış yapacağız. Çukurova Belediyesi’nin açılışlarının sezonu açıldı” müjdesini vererek, konuşmasına başladı.  Mesai kavramı olmadan, gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Çetin, “Göreve geldiğimiz 7’nci aydan itibaren açılışlarımızı yapmaya başladık. Bugüne kadar 31 park 3’te spor tesisini sıfırdan yaptık. 14 mevcut parkımızı da yenileyip, hizmete açtık. Bütün bunları belediyemiz ekibi ve imkanları ile gerçekleştiriyoruz.. Çukurova ilçemiz, Adana’mızın gözbebeğidir. Yaşayanları, mekanları ve yeşil alan miktarıyla Türkiye’nin örnek bir ilçesidir” şeklinde konuştu.
 
PROJELERİN MÜJDESİ VERDİ

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yeni proje ve hizmetleri anlattı. Olağan belediyecilik hizmetlerinin eksiksiz devam ettiğini aktaran Çetin, “Projelerimiz, hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek. Belediye Evleri mahallesinde satranç temalı ve mangal temalı 2 park yapıyoruz.  Huzurevleri mahallesinde, Şehit Topçu Astsubay Bayram Erbaş Çocuk Parkı ve Spor Tesisinin yapımı devam ediyor. Kültür ve sanat anlamında çok güzel çalışmalara imza atıyoruz. Orhan Kemal Edebiyat Festivalinin 2’ncisini yapacağız. Nisan ayında ‘1. Yılmaz Güney Uluslararası Film Festivali’ gerçekleştireceğiz. Uluslararası Karikatür Festivalimiz de olacak” dedi.
 
GÜLÜMSEYEN MUTLU BİR ÇUKUROVA

Sosyal belediyecilik anlamında birçok ilke imza attıklarının da altını çizen Belediye Başkanı Soner Çetin, “Emekli Dinlenme Evlerimizin 6’ncısını, semt kreşimizin 4’üncüsünü çok yakın zamanda hizmete açacağız. Çukurova’nın Filizleri projemizle, üniversite öğrencisine burs imkanları sağlamaya devam edeceğiz. Başvurup da yararlanamayan öğrencilerimiz üzülmesin. Bu sayıyı artıracağız. Gençlerimize sahip çıkacağız” diye konuştu. 
Yaz döneminin bitmesiyle birlikte halk günlerinin her cuma yapılacağını da duyuran Başkan Çetin, “Çukurova’yı geliştirmeye, güzelleştirmeye devam edeceğiz. Gülümseyen, mutlu, huzurlu refah düzeyi yüksek, yaşam standartları arttırılmış bir Çukurova’da hep beraber yaşayacağız” dedi. Başkan Çetin, parkın yapımında emeği geçen Süheyla Akalın ve eşi Mustafa Akalın’a teşekkür ederek plaket verdi.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.