Öne Çıkanlar chp Covid19 tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül bm aselsan Koronavirüs Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping Cengiz inşaat

Çukurova'nın Cankurtaranları Sertifikalarını Aldı

Çukurova Belediyesi’nde, ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ kapsamında  ilkyardım eğitimi verildi. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan 33 personel, sertifikalarını Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’den aldı.

Çukurova Belediyesi personellerine ilkyardım eğitim semineri verildi. 16 saat süren eğitimi başarıyla tamamlayan 33 personele sertifikalarını Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin verdi.

Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen sertifika töreninde konuşan Başkan Çetin, ilkyardımın yaşamın vazgeçilmezi olduğunu, iş hayatında ve yaralanmalı tüm kazalarda ilkyardımın önemli olduğuna dikkat çekti. İlkyardım bilgi ve becerisinin her insan tarafından kazanılması gerektiğine vurgu yapan Başkan Çetin, “İlkyardım bilgi ve becerilerini herkesin kazanması gerekiyor. İlkyardım, hayatımızın her alanında, yaralanmalı kaza ve olaylarda gereklilik arz eden ve çoğu zaman hayat kurtaran bir müdahaledir. Bu bağlamda, biz de personelimizin bu konuda bilinçlenmesi ve olası yaralanmalara karşı ilk müdahaleyi yapabilmeleri için bu eğitimi aldılar. 33 personelimiz, ilkyardım konusunda öğrendiklerini belediyemizde uygulayabilecekleri gibi, iş hayatı dışında karşılaşabilecekleri olaylara da müdahale edebilecekler. Doğru yapılan ilkyardım, çoğu zaman hayat kurtarır” şeklinde konuştu.

Başkan Çetin, 33 personele ilkyardım eğitim sertifikası vererek, “Hepiniz insanların hayatlarını kurtarabilecek bilgiye sahip birer cankurtaransınız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.