Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan kuşadası HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

Doktor Başkandan Hem Hizmet Hem Muayene

Asıl mesleği doktorluk olan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, mahalleleri ziyaret ederken hem hizmet götürüyor hem de fırsat buldukça vatandaşları ücretsiz muayene ediyor.
 
Değişik mahalle ve caddelerdeki esnafları ziyaret etmeyi sürdüren Başkan Turgut, Arkum mahallesindeki vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Halkının talep ve sıkıntılarını not alan Başkan Mustafa Turgut, Arkum Mahallesinde ki kahvehaneler ile esnafları ziyaret ederek genç yaşlı herkesle tokalaşıp sohbet etti. Turgut, asıl mesleği doktor olması sebebiyle kendisine rahatsızlığı ve hastalığıyla ilgili şikâyette bulunan vatandaşları da muayene etmeyi ihmal etmedi. 


 
“Yerinde ve Zamanında Hizmet Götürüyoruz”
 
İlçede gerçekleşen çalışmaları yerinde, sokak sokak gezerek vatandaşlarla birlikte denetlediklerini ifade eden Turgut, şunları dedi:
 
“Eksikliklerimizi ve yapacak olduğumuz çalışmaları da yine vatandaşlarımızla birlikte belirliyoruz.
Her zaman hizmet için ve halkımızın rahatlığı için çalışacağız. Zaten her hafta Salı günleri gerçekleştirdiğim halk günlerimizde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Halk günü dışında görüşmek isteyen kişilere her zaman kapımız açık. İşinden, gücünden ve rahatsızlığından dolayı belediyeye kadar gelemeyen vatandaşlarımızda var. Bizde onların ayağına kadar gidiyor, taleplerini, fikirlerini ve sıkıntılarını dinliyoruz. Halkın sıkıntısını, isteğini bilmeden anlamadan bu şehre hizmet edemeyiz. Bu bölgede yaşayan insanların neye ihtiyacı varsa o konuda çalışmalarımızı yapıyor ve halkımıza sunuyoruz."


 
“Hizmetleri Halkın Talepleri Doğrultusunda Gerçekleştiriyoruz”
 
Kahvehanesinden, manavına, berberinden, lokantasına kadar bütün esnafa uğrayarak herkesle birebir görüşen Başkan Turgut, “Silifke’miz o kadar hızlı değişiyor ve büyüyor ki buna hep birlikte şahit oluyoruz. Esnafımız, işverenimiz, yatırımcımız artık Silifke’mizi tercih ediyor. Yaptığımız hizmetleri halkımızın ortak kararı ve talepleri doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Ziyaretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.