Öne Çıkanlar seçim uyuşturucu galataport Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan çalışanların birikim endişesi çanakkalede mülteci teknesi battı çanakkale ayvacık çankaya köşkü çankaya belediyesi başkan yardımcısı Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ istanbul

Duayen Avukata Başkan Çetin'den Sürpriz

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Avukat Çetin Berköz’ün 82’nci yaş gününü evine gönderdiği pasta ile kutladı. Av. Çetin Berköz, kendisini telefonla görüntülü arayan ve sağlıklı bir ömür dileyen Başkan Soner Çetin’in bu sürprizi karşısında oldukça duygulandı.

Adana hukuk camiasının duayen isimlerinden Avukat Çetin Berköz, 82’nci doğum gününde karşılaştığı sürpriz kutlama ile karşılaştı.

Asıl mesleği avukatlık olan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “meslek büyüğüm” diye ifade ettiği Av. Çetin Berköz’ün doğum gününü unutmadı. Sokağa çıkmam kısıtlaması dolayısıyla evden çıkamayan Av. Çetin Berköz’e doğum günü dolayısıyla pasta gönderen Başkan Soner Çetin, ardından görüntülü arayarak kıdemli avukatın doğum gününü kutladı.

Konuşmasında, “Çetin ağabey, doğum gününüzü kutluyorum. Sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum. Umuyorum ki bu sıkıntılı günler geçecek ve önümüzdeki doğum günlerinde hep birlikte kutlayacağız” ifadelerini kullandı.

82’nci doğum gününde güzel bir sürprizle karşılaşan Avukat Çetin Berköz de bu davranıştan dolayı oldukça duygulandı ve Başkan Soner Çetin’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.