Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Eğitimci Başkan Güney'den Öğrencilere Kırtasiye Desteği

Kızılcahamam Belediyesi, Kızılcahamam merkez ve mahallelerinde bulunan ilk okullarında eğitim gören öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu.


Göreve geldiği günden bu yana ilçemiz için çalışmalarını titizlikle yürüten Belediye Başkanı Muhittin Güney, kendisi de bir eğitimci olması sebebiyle özellikle eğitim ve öğretim çalışmalarına her zaman öncelik vermeye devam ediyor. Okullarımızdan gelen talepleri her zaman yerine getiren Başkan Güney, ilkokul öğrencilerini yine unutmayarak onları sevindirdi.
Geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine 2017 – 2018 Eğitim – Öğretim yılında da Belediye Başkanı Muhittin Güney, öğrencilerimize kırtasiye malzemesi hediye ederek, Kazım Karabekir İlkokulunda ve Belediye meclis Üyeleri ise eş zamanlı olarak ilçemizde bulunan ilkokul öğrencilerinin kırtasiye ihtiyaçlarının dağıtımını gerçekleştirdiler.


Belediye Başkanı Muhittin Güney yaptığı açıklamada, öğrencilerimizin yüzündeki bir anlık mutluluk ve onlarla bu mutluluğu paylaşmak bizleri her zaman heyecanlandırıyor derken, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diledi.

Eş zamanlı dağıtılan kırtasiye malzemelerini Çağatay İlkokulu ve Cumhuriyet İlkokulu'na Belediye Meclis Üyesi Kemal Öztürk, Perihan Erdoğan İlkokulu ve Akdoğan İlkokuluna Belediye Meclis Üyesi Songül Ergelen, dağıttılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.