Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı tsk HAVA HAREKATI süt ihracat DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca türk silahlı kuvvetleri Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bugünün gündemi beşiktaş

Elbirliğiyle Muşlu Çocuklara Karne Hediyesi

Ankara’daki dayanışma, Muş’a dostluk köprüsü kurdu. CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, Çankaya Belediyesi, Sokak Enstitüsü ve gönüllü yardımseverlerin işbirliğiyle Muşlu çocuklar yarıyıl tatilinde karne sevinci yaşadı.  

Muş’un Malazgirt ilçesine bağlı Konakkuran İlkokulu’nda öğrenim gören 157 çocuk yarıyıl tatilinde, Ankara’da kurulan işbirliğiyle karne sevincini hediyelerle yaşadı. Elbirliğiyle hazırlanan 157 bot, 157 mont, yüzlerce defter ve kalemden oluşan kırtasiye malzemelerinin yanı sıra sabun, diş fırçası, diş macunu, şampuan gibi kişisel bakım malzemelerini Muş’a ulaştıran Çankaya Belediyesi, çocukların heyecanına da ortak oldu.

Ankara’da kurulan işbirliği, bölgedeki ihtiyaç sahibi diğer okullar için de devam edecek.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.