Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan Hakkari kızılay operasyon başbakan binali yıldırım ekonomi haberleri

“Engelsiz Hayat Sözü Çukurova’da Slogan Olarak Kalmadı”

Adana’da Çukurova Belediyesi’nin sadece engelli vatandaşların yararlanabileceği Engelsiz Yüzme Havuzu sezonu açtı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Bu kardeşlerimiz için ne yapılsa azdır. ‘Engelsiz Hayat’ sözü Çukurova’da bir slogan olarak kalmadı” ifadelerini kullandı.

Başkan Çetin’in talimatıyla Hayal Park’ın bitişiğindeki alanda yapılan, uzman eğitmenler eşliğinde hizmet veren ilk ve tek ücretsiz  ‘Engelsiz Yüzme Havuzu’ yaz ayının gelmesiyle birlikte sezonu açtı. Sadece yaz aylarında hizmet veren Engelsiz Yüzme Havuzunun kış aylarında da hizmete gireceğini müjdeleyen Çetin, “Engelsiz Yüzme Havuzumuzda sadece eğlenme yok, spor var, sosyal açıdan gelişme var, toplumla iç içe olma var. Engelli kardeşlerimiz için ne yapılsa azdır. Engelsiz hayat sözü Çukurova’da bir slogan olarak kalmadı” dedi.



 İlçeyi engelsiz kent standartlarının üzerine çıkarmak için birçok radikal karar aldıklarını ve uygulamalarına başladıklarını belirten Çetin, " Engellilere dönük duyarlılığımızı ve farkındalığımızı daha da artırmalıyız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.