Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler Cansu İvecen

Etimesgut Belediyesi’nden 10 Bin Kişiye Eğitim

Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi(etiSEM) 2017-2018 eğitim yılı kurs kayıtları başladı. etiSEM, 10 şubesinde alanlarında uzman 120'yi aşkın eğitim kadrosuyla bu yıl yaklaşık 10 bin Etimesgutlu'ya meslek ve beceri eğitimi verecek.

Etimesgut'ta oturan ve 17 yaş üzeri herkesin ücretsiz olarak katılabileceği kurslar için son kayıt tarihi 17 Eylül olarak açıklandı. Güz dönemi 22 Ocak tarihinde sona erecek.

Bu yıl 140 farklı kurs programında uygulanacak meslek ve beceri eğitimlerini başarıyla tamamlayanlar, Milli Eğitim Bakanlığı(MEB) onaylı sertifikalarını alacaklar. Kurslar ve kayıt için ayrıntılı bilgiye www.etisem.etimesgut.bel.tr adresinden ulaşılabiliyor.

“Tüm Hemşehrilerimizi etiSEM Kurslarımıza Katılmaya Davet Ediyorum"

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, etiSEM projesiyle her yaştan Etimesgutlu'ya meslek ve beceri eğitimlerini ücretsiz olarak sunduklarını belirterek, "etiSEM kapsamında, birçok yüksek okul ve fakültelerde bulunmayan donanıma sahip onlarca derslik, atölye ve laboratuara sahibiz. Çok tecrübeli ve nitelikli bir eğitim kadromuz var. Meslek ve beceri kurslarımızı 2013'ten itibaren başarıyla uyguluyoruz. Yeni dönem kayıtlarımız başladı. Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü'müz ve Başkent Üniversitemiz işbirliğiyle kurs çeşitliliğini artırdık, içeriğini güncelledik. Aşçılıktan muhasebeye, cam işlemeden takı tasarıma kadar onlarca branşta kurs programı açmış bulunuyoruz. Bu kurslarımızın her biri hemşehrilerimizin vakitlerini değerlendirecekleri, kendilerini geliştirerek yeni meslekler edinebilecekleri kurslardır. Tüm hemşehrilerimizi etiSEM kurslarımıza katılmaya davet ediyorum" dedi.

etiSEM Merkezleri

etiSEM Merkez Binası,
Geleneksel El Sanatları ve Uygulama Merkezi,
 Kent Konseyi, Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi,
Atakent Sosyal Tesisleri, Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi,
Yunus Emre Kültür ve Spor Merkezi,
Satuk Buğrahan Türk İslam Sanatları Merkezi,
Turkuaz Spor ve Eğitim Merkezi ile etiSEM Atayurt birimi.

etiSEM Kursları

Bilişim Teknolojileri,
Büro Yönetimi ve Sekreterlik,
Çocuk Gelişimi ve Eğitimi,
El Sanatları ve Teknolojisi,
Grafik ve Fotoğrafçılık,
Güzellik ve Saç Bakımı,
Kişisel Gelişim ve Eğitim,
Hobi ve Destek Eğitimleri,
Muhasebe ve Finansman,
Yabancı Diller,
Müzik ve Gösteri Sanatları,
Seramik ve Cam Teknolojisi,
Giyim Üretim Teknolojisi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.