Öne Çıkanlar AİLE Covid19 Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Sıkıntı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Tarot Filmi ne zaman vizyona girecek

Fethi Yaşar’dan Feyzioğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye Barolar Birliği'ni ziyaret ederek yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

TBB 34’üncü Olağan Genel Kurulu'nda yeniden başkanlığa seçilen Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu'nu ziyaret eden Yaşar, Feyzioğlu ve yönetiminin yeni dönemde de güzel işler yapacağına inancının tam olduğunu söyledi. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın da katıldığı ziyarette, TBB Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Özbek, TBB Sayman Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sabri Erdal Güngör ve Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Şakir Uzun, Av. Gültekin Uzunalioğlu, Av. Ali Elibol ile Disiplin Kurulu Başkanı Av. Uğur Uzer hazır bulundu.



Başarılar diledi
Yeni yönetimi ve önceki dönemde başarılı çalışmalar yaparak yeniden başkan seçilen Feyzioğlu'nu tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Yaşar, Türkiye'ye faydalı hizmet veren kurumlardan birinin Ankara Barosu olduğunu söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Feyzioğlu da Yaşar’a teşekkürlerini sunarak, yeni dönemde de güzel işler yapmaya devam edeceklerini söyledi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.