Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası 10 Kasım amerika tsk çin transfer cumhurbaşkanı abd TÜRKPA Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sahil Babayev Anıl İlter Savcı Oluyor

Gazeteciler Çukurova’yı Gezdi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Türkiye’nin dört bir yanından gelen kıymetli gazetecilerimizi ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Misafirlerimize Çukurova’mızı en iyi şekilde anlatıp, onlara misafirperverliğimizi de gösterme fırsatı bulduk” dedi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyetinin ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Gazeteciler Federasyonu 53. Başkanlar toplantısı kapsamında Adana’ya gelen gazeteciler Çukurova ilçesini gezdi. Çukurova Belediye Başkanı Çetin, Türkiye’nin dört bir yanından gelen gazetecileri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Misafirlerimize Çukurova’mızı en iyi şekilde anlatıp, onlara misafirperverliğimizi de gösterme fırsatı bulduk” dedi.

Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Selek’in eşlik ettiği geziye katılan gazeteciler Cemiyet Başkanı Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile ilçeyi dolaştı. İlçede yeni yapılan tesisleri de gezme olanağı bulan gazeteciler, Emekli Dinlenme Evlerini, Semt Kreşlerini, Jurassic Parkı ve Hayal Parkı ziyaret etti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.