Genel Başkan Özünal’dan Başkan Turgut’a Teşekkür

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret etti.

Muhtarlar Derneği Silifke Şube Başkanı Remzi Kır ve mahalle muhtarlarıyla birlikte Başkan Turgut’u makamında ziyaret eden Genel Başkan Ramazan Özünal, hizmetlerinden dolayı Başkan Mustafa Turgut’a teşekkür etti.

Genel Başkan  Özünal ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Başkan Turgut’un çalışmalarını takdirle takip ettiklerini belirterek, ‘İş bilenin kılıç kuşanın misali Silifke’ye hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederiz. Silifke’de bir değişim bir gelişme ve yenilikler gördüm. Muhtarlarımızın da gönlüne taht kurmuşsunuz. Her birimiz kendisine onur vereni asla unutmaz´ dedi. Belediye Başkanı Mustafa Turgut’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Ziyaretiniz benim için önemlidir. Ben muhtarları çalışma arkadaşı olarak görüyorum. Ne kadar faydalı olabiliriz ona bakıyoruz. Muhtarlarımız hizmetin esasındadır. Onların aracılığı ile hizmet edileceğine inanıyorum. Onlarında işlerini iyi yapabilmeleri adına destek oluyoruz. Onların dert ettiği konular bizim de derdimizdir´ dedi. 

Konuşmaların ardından Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal Başkan Turgut’a teşekkür plaketi takdim etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.