Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd chp Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Gökyüzündeki İki Türk Girişimci Kuşadası Belediyesi İle Avrupaya Açılacak

İki Türk girişimci tarafından Hollanda’da kurulan Corendon Havayolları’nın 2019-2020 hedefleri Kuşadası’nda düzenlenen bir toplantıyla kamuoyuyla paylaşıldı. Toplantıya katılan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Corendon Turizm Gurubu’nun Avrupa genelinde ciddi işler yaptıklarını belirterek ortak projelerde yer almak istediklerini kaydetti.

1997 yılında Hollanda’da iki Türk girişimci Yıldıray Karaer ve Atılay Uslu tarafından kurulan Corendon Turizm Gurubu, Kuşadası’nda düzenlenen bir kahvaltıda Corendon Havayolları’nın 2019-2020 hedeflerini aktardı. Doubletree by Hilton Hotel’de gerçekleşen toplantıya Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Belediye Meclis Üyesi Fahrettin Çiçek, KODER Başkanı Tacettin Özden ve çok sayıda turizm sektör temsilcisi katıldı.

“BAŞARI HİÇBİR ZAMAN TESADÜF DEĞİLDİR”

Toplantının açılışında konuşan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Avrupa merkezli bir turizm firması olan Corendon’un Kuşadası ve bölgenin tanıtımına fayda sağlayacak mecralara sahip olduğuna dikkat çekerek, Corendon grubu ile iş birliği içerisinde hareket etmek istediklerini kaydetti. Bölgenin tanıtımı için kendilerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını belirten Başkan Ömer Günel “Bize düşen görevi dinlemekten öteye geçmemiz lazım. Ben Kuşadası Belediyesi olarak ne yapabilirim, turizmci arkadaşlarımızdan beklentilerimiz nelerdir? Bunu öncelikle bir niyet toplantısı olarak noktalayacağız, ama bundan sonrasının organize edilmesi gerekiyor. Tanıtım çalışmalarında, fuarlarda Corendon’un yeri malum. Turizmci arkadaşlarımızla bir araya gelip, Kuşadası’nın çıkarları için ortak bir çalışma yürütmemiz lazım. Biz meclis üyelerimiz de özellikle turizm camiasına yakın isimlerden seçtik. Biz şehrin ve belediyenin tüm imkanlarıyla bu konuya önderlik etmeye hazırız. Somut bir iş planıyla bize yol göstermeniz durumunda, biz tüm imkanlarımızı seferber etmeye hazırız. Bu işi planlayalım ve tesadüfe bırakmayalım. Başarı hiçbir zaman tesadüf değildir” dedi.

Başkan Ömer Günel’in ardından konuşan Corendon Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, her yıl İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na, dünyanın farklı kentlerinden düzenledikleri uçuşlarla 71.000  kişi taşıdıklarını belirterek fırsatları değerlendirmek için çalıştıklarını kaydetti. Karaer, Kurdukları yeni sistem sayesinde, acenteler ve otellerin de satışı yapılamayan turlardan ve paketlerden zarar etmeyeceği bir düzen sağlamayı ve bölge turizmini 12 aya taşımayı hedeflediklerini kaydetti. Karaer, turizm sektörünün havacılık sektörüyle doğrudan bağlantılı olduğunu, otellerin doluluk oranlarını büyük ölçüde havayolu trafiğinin etkilediğini ifade etti. Tüm kurum ve kuruluşlardan destek beklediğini ifade eden Karaer, bölgesel kalkınma yolunda ortak akılla hareket etmenin önemini vurguladı.

Anahtar Kelimeler:
Corendon Havayolları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.