Gölbaşı Belediyesi Engelliler İçin Kampanya Başlattı

Gölbaşı Belediyesi ile Ezici Deha Biodizel firması atık yağların doğaya boşaltılmaması konusunda anlaştı.

Belediye ile firma arasındaki anlaşma ile artık atık yağlar doğaya boşaltılmayacak. Yeni başlatılan bir kampanya ile toplanan atık yağlardan elde edilen gelir ile yürüme engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye alınacak. Bu anlaşma ile hem doğa korunacak hem de engelli vatandaşlara yardım sağlanmış olunacak.

Bu duyarlı projenin tamamen engelli vatandaşların faydalanması için düzenlendiğini belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay "Atık yağlar sayesinde engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye desteği sağlıyoruz. Bizim amacımız engellilerimizin daha kaliteli bir hayat sürmesi. Unutmamak gerekir ki, her insan engelli adayıdır. Bu nedenle tüm kamu kurum ve kuruluşlarından ve vatandaşlarımızdan  desteklerini istiyoruz" ifadelerini paylaştı.

 

ATIK YAĞLARIN TESLİM YERLERİ

Başkan Fatih Duruay, toplanan atık yağların Gölbaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezi, Yunus Emre Kültür Merkezi, Necip Fazlı Kısakürek Kültür Merkezi ve Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’ne teslim edileceğini bildirdi. Duruay, kampanya hakkında bilgi almak isteyenlerin 0312 485 54 15 numaralı telefonu arayabileceklerini de ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.