Gölbaşı Belediyesi İhtiyaç Sahiplerine Ulaşmaya Devam Ediyor

Gölbaşı Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Paylaşım Noktası karantina sürecinde olan ihtiyaç sahibi Gölbaşılılara ulaşmaya devam ediyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlara ulaşmak için çalışmalarını sürdüren Gölbaşı Belediyesi ekipleri son üç ay içerisinde 92 aileye ulaştı. Salgın sebebiyle evlerine kapanan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ekiplerin yoğun mesaiyi sürdürdüklerini söyleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Salgın sebebiyle evlerine kapanan birçok ailemize ulaşarak paketlerimizi adreslerine teslim ettik. Belediyemize gelen talepler doğrultusunda vatandaşlarımızdan gelen her türlü ihtiyaca cevap vermeye çalışıyoruz. Gece gündüz demeden çalışan bütün ekibimize canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Vatandaşımız yalnız olduğunu düşünmesin. Her türlü ihtiyaçları için günün her saati yanlarındayız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.