Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon gündem özeti CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Gölbaşı Kısa Film Ve Foto Safari Yarışması Başvuru Tarihi Uzatıldı

Gölbaşı Belediyesi’nin, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile bir araya gelerek hayata geçirdiği kısa film ve foto safari yarışması, gelen yoğun talep üzerine 20 Eylül’e kadar uzatıldı.

Türkiye genelinden başvuruların https://www.ankaragolbasi.bel.tr/kisa-film-yarismasive https://www.ankaragolbasi.bel.tr/fotograf-yarismas... internet sitelerinden alındığı yarışmanın büyük ilgi gördüğünü ve çok sayıda başvuru aldıklarını söyleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Ankara’mızın nadide doğal güzelliklere sahip ilçelerinden olan Gölbaşı’mızın değerlerini, zengin kültürünü ve doğasını tüm Türkiye’ye sunmak amacıyla yola çıktığımız projemiz özellikle gençler tarafından büyük ilgi gördü. Gelen bu yoğun talep üzerine başvuru tarihlerini 20 Eylül’e kadar uzatma kararı aldık. Sizlerde kısa film ve fotoğraflarınızı bizlerle paylaşın” dedi.

Film tadında Gölbaşı

Antik Çağlardan beri çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapan Gölbaşı, özel kuş türlerinin uğrak noktası olan Mogan ve Eymir Gölü gibi doğal güzelliklere, Sevgi Çiçeği gibi yalnızca Gölbaşı’nda yetişen bitkiler içeren bir biyolojik çeşitliliğe sahip” ifadelerini kullanan Ramazan Şimşek, Gölbaşı güzelliklerinin kısa film tadında yansıtılmasının Gölbaşı güzelliklerini yansıtmadaki önemine vurgu yaparak “Bütün bu güzelliklerin ekranlara yansıması en büyük temennimiz. Sizlerde çekeceğiniz fotoğraflar ve kısa filmler ile internet sitemize başvurabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.