Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Pandemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi

Gölbaşı'na Beş Yeni Halı Saha

Gölbaşı Belediyesi gençleri spora yönlendirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamında Gölbaşı’nda beş mahalleye halı saha yapılacak.

Gölbaşı Belediyesi gençleri spora yönlendirmek için Gölbaşı’nda halı saha yapımına başladı. Beş mahalleye yapılacak olan halı sahaların İncek ve Şafak mahallesinde yapımlarına başlandı. Diğer üç mahallede ise kısa sürede başlanacak ve gençlerin kullanımına açılacak.Halı sahalar 1100 metrekare açık alanda sentetik zemin ile kaplı ve tel örgülü olacak. Ayrıca halı sahalarda aydınlatma sistemi de bulunacak ve akşamları da futbol oynayabilecek.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yaptığı açıklamada "Çocuklar ve gençlerimizin rahat, güvenli bir ortamda futbol oynayabilecekleri halı sahalarımızın yapımına başladık. Halı sahası olmayan hiçbir mahallemiz kalmayacak" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.