Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Gölbaşı’nda 19 Mayıs Zara Konseriyle Kutlandı

Gölbaşı Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için düzenlediği programda Gölbaşılılar, Zara’nın söylediği şarkılarla keyifli dakikalar yaşadı.

Atatürk Sahil Parkı’nda düzenlenen konser programı Ankara Kulübü Gölbaşı Şubesi Seymen ekibinin gösterisiyle başlayarak, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Konser öncesi Gölbaşılılara seslenen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.
Başkan Duruay, 19 Mayıs’ın, Türk Milleti’nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü tarihin adı olduğunun altını çizerek, “Bu tarihte Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basmasıyla oluşan milli mücadele ruhu, yakılan bağımsızlık meşalesi kısa sürede tüm yurda yayılarak, bir milletin direniş destanına dönüşmüştür” dedi.

“Gölbaşı’na hizmet bizim için bir namus meselesidir”
Türk gençliğinin, dün olduğu gibi bugün de atalarının canları pahasına koruyup kendilerine emanet ettiği vatan topraklarını yine aynı kararlılıkla koruyacağını belirten Başkan Duruay, şöyle devam etti:
 
“Nasıl ki atalarımızın kahramanlıkla yazdığı destanların sona ermeyeceğini, 15 Temmuz’da milletin iradesine ve demokrasiye sahip çıkarak gösteren bu gençlik, o hain saldırıda canlarını siper ederek Gölbaşı’mızda yine tarih yazmıştır. Türk gençliğinin inanç, bilgi, beceri ve donanımlarıyla üstesinden gelemeyeceği hiçbir zorluk yoktur. Bizlerde Gölbaşı Belediyesi olarak geçlerimize ve Gölbaşımıza 15 Temmuz’dan sonra özellikle şunu söyledik. Artık bu millete özellikle de Gölbaşımıza hizmet etmek bizim için bir görev değil namus, şeref meselesidir.”
 
“Zara’dan unutulmaz müzik ziyafeti”
Başkan Duruay’ın konuşmasının ardından Zara, çoşkulu kalabalığın alkışları eşliğinde sahneye çıkarak, seslendirdiği ilk parçanın ardından, Gölbaşılıların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. 19 Mayıs konserinde birbirinden güzel şarkıları seslendiren Zara, Gölbaşılılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Sevilen şarkıcının parçalarına Türk bayraklarıyla eşlik eden Gölbaşılı gençler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı doyasıya kutlarken unutulmaz bir gün yaşadı.



Başkan Duruay, konser bitiminde Zara’ya çiçek ve hediye takdim etti.



“Konser öncesi meşaleli yürüyüş”
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98.  yıl dönümü dolayısıyla meşaleli yürüyüş gerçekleştirildi.  Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi’nden başlayan yürüyüşe, Ankara Kulübü Gölbaşı Şubesi Seymen ekibi eşliğinde, Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın yanı sıra gençler ve vatandaşlar katıldı. Gençler meşaleleri yakarak şarkılar ve marşlar eşliğinde Atatürk Sahil Parkı’na yürüdü.

“Konser sonrası havai fişek gösterisi”
Zara konserinin ardından yapılan uzun süren havai fişek gösterisiyle gökyüzü aydınlandı. Vatandaşlar havai fişek gösterisini müzik eşliğinde büyük ilgiyle izledi.
Konsere, Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, ilçe protokolü, siyasi parti ilçe temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.