Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Gülme Felsefesine Marmaris’te Büyük İlgi

Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Nesibe Müsevitoğlu'nun sunumunu yaptığı Gülme Felsefesi adlı konferans, Marmaris’te her kesimden katılımcının ilgi odağı oldu. 


Berlin’de yaşayan Ünlü Felsefe Doktoru Terapist Ufuk Yaltıraklı, Türkiye içinde  4 yıl önce ilk kez İstanbul’a kurduğu Felsefe Köprüsünü; Bodrum toplantıları sonrası,  bu kez Marmaris’e uzattı.

Türkiye’de ilk kez Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Nesibe Müsevitoğlu'nun öncülüğünde ve sunumuyla, 4 yıl önce İstanbul’da başlayan ve büyük ilgi gören felsefe toplantıları, son 3 yıldır da Bodrum’da gerçekleştiriliyordu. Marmaris Filarmoni Derneği desteğiyle, bu yıl Marmaris’te ilk kez gerçekleştirilen  “Gülme Felsefesi” konulu konferans, İçmeler Beldesi Mahallesinde Hotel AQUA’da  aklaşık 100 kişilik salonu tamamen doldurdu.
 

Konuşmacı Felsefe akşamları ile ünlü Felsefe Doktoru ve Terapist Dr. Ufuk Yaltıraklı; özellikle mitolojik zamanlardan örnekler vererek, Gülmenin aslında Toplumsal bir Tedavi Yöntemi olduğuna ve yönetimsel olarak ta çok çeşitliliğin önünü açtığına dikkat çekti.   

Konferansın konukları arasında yer alan Marmaris Yalı Lions Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri,  giydikleri kulüp yelekleriyle,  Gülme Felsefesi Konferansının ilgi çeken konukları oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.