Öne Çıkanlar azerbaycan Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank türkiye istanbul çin 17 Mart 2024 Pazar Gündemi sigara CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut

Gündoğdu “Her Yer Çukurova Gibi Olsa İşçinin Sorunu Kalmaz”

DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Yaşar Gündoğdu, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in işçi dostu bir başkan olduğunu belirterek, “İşçisine sahip çıkan başkana, biz de destek olacağız” dedi. Türkiye’de ilkleri yaptıklarını kaydeden Başkan Soner Çetin de, işçi örgütlenmesinin önünde engel tanımadıklarını ifade etti.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in işçi dostu olduğunu belirten DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Yaşar Gündoğdu, “Başkan işçiye sahip çıkıyor, biz de kendisine sonuna kadar destek olacağız” açıklamasını yaptı.

Bir süre önce genel kurulunu yapan Genel İş Sendikası Adana Şube Başkanı Yaşar Gündoğdu ve yönetim kurulu üyeleri Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret etti. İşçiye gösterdiği yakınlıktan dolayı Başkan Çetin’e teşekkür eden Yaşar Gündoğdu, “Hem kurumsal, hem de kişisel olarak, Çukurova işçi dostu bir belediye. Sayın Başkan’a desteğimiz sonsuz. Umuyorum ki, ikinci dönemde de birlikte olacağız. Yine emekten yana tavrını sürdüreceğine inancımız tamdır. Her yer Çukurova gibi olsa, işçinin sorunları çözülür” dedi.

ENGELLERİ TANIMIYORUZ

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de, işçilerin desteğinin kendileri açısından çok önemli olduğunu vurguladı. Her zaman emek örgütlerinin yanında yer aldıklarını belirten Başkan Çetin, “Ben emeğin içinden gelen bir insanım. Çukurova Belediyesi olarak, emeğin örgütlenmesinin önündeki engelleri tanımıyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Çetin, işçi hakları konusunda Türkiye’de ilkleri gerçekleştirdiklerini kaydederek, “Biz emekten yanayız. Onlardan da bizim yanımızda olmalarını bekliyoruz” ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.