Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal

Günel Sahil Siteleri Ziyaretlerine Devam Ediyor

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, sahil siteleri ziyaretleri kapsamında Deren Alp Sitesi sakinleri ile bir araya geldi.


Kuşadası’nın en eski sitelerinden biri olan Deren Alp Sitesi sakinleri tarafından çok sıcak bir şekilde karşılanan Ömer Günel site sakinlerinin istek ve sorunlarını dinledi. Genç ve dinamik bir başkan adayı görmekten mutluluk duyduklarını belirten site sakinleri Ömer Günel’e en önemli isteklerinin sitelerinin alt yapısının hazır olması nedeni ile atıklarının tahliye alanına taşınmasında öncelik verilmesini istediler.


Site sakinlerini dinleyen Ömer Günel, “Daha çok emekli hemşehrilerimizin yaşadığı bir site olan Deren Alp Sitesi’nde görüyorum ki her şey oturmuş durumda. Belediyeden istekleriniz kolaylıkla yerine getirilebilecek konular. Spor alanınız için aletler ve dinlenme alanlarınız için bank isteklerinizi en kısa sürede yerine getireceğim. Atık suların vidanjör ile tahliye alanına sevki içinde ilk sizden başlamaktan mutluluk duyarız. Bu konu ile ilgili notlarımı aldım.” diyen Ömer Günel site sakinlerine bu sıcak karşılama ve verdikleri destek için teşekkür ederek ziyaretini sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.