Öne Çıkanlar diyarbakır Kent azerbaycan istanbul Ayyuka eNBE Rino virüs Shu Jueting Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Prof. Dr. Elif Erhan Nissan Türkiye Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan

Güzelçamlı Ömer Günel’i Bağrına Bastı

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel seçim çalışmaları kapsamındaki üçüncü mitingini Güzelçamlı Mahallesi’nde yaptı. Pankartlar ve dövizlerle miting alanına gelen Güzelçamlılar mitingi şölen havasına çevirdi. 


Mitingin açılış konuşmasını yapan CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, “Sevgili Güzelçamlılar sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bu seçimler de çok şanslısınız neden mi? Çünkü Ömer Günel belediye başkanınız olacak. Dertlerinizin dermanı olacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte yatırımlara doyacaksınız. Geçtiğimiz 5 yılda 271 milyon TL altyapıya yatırım yapıldı. Son bağlantıların yapılması ile tüm alt yapı sorunlarınız ortadan kalkacak. Yaşadığınız bu bölge çok kıymetli. Dünyada oksijeni en temiz en yoğun olan 7 bölgeden birinde yaşıyorsunuz. Ömer Günel projeleri ile Güzelçamlı’yı turizmde şaha kaldıracak. Sizleri Ömer Başkana Ömer Başkanı da sizlere emanet ediyorum” dedi. 


CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel yoğun bir ilgi ile çıktığı mitinge “Sevgili Güzelçamlılar sizleri sevgi ile kucaklıyorum. Güzelçamlı’nın bendeki yer ayrıdır. Ben ilk siyasi zaferimi burada kazandım. Şimdi de bu seçimleri sizlerin desteği ile kazanacağım. Açıkçası bu coşkuyu görünce kazandığımı anlıyorum.31 Mart tarihinde yerel bir seçime gidiyoruz. Bu seçimlerde sadece şehrinizi yönetecek bir belediye başkanını seçmeyecekseniz kentinizin geleceğini hazırlayacak ekibi seçeceksiniz.  Güzelçamlı’nın problemlerini biliyorum çözümlerini de biliyorum. Mitingler öncesinde de sık sık ziyaretinize geldim. Ben bu mitinglerimizde sizlere projelerimizi anlatmak istiyorum. Ama karşı rakibim Fuat Akdoğan sürekli olarak seviyeyi aşağı çekmek istiyor. Sürekli bir iftira kampanyası peşinde koşturuyor. Biz ise haftalardır seçim çalışmaları yürütüyoruz. Ben gittiğim her yerde projelerimi ekibimi anlatıyorum. Oysa benim rakip işi gücü bırakmış yalan, iftira, çamur siyaseti yapıyor." dedi.  


"BELGEN VARSA KOY ORTAYA KARDEŞİM"

Biz çamur siyasetine girmeyiz diyoruz. Ben kavgayı bilirim, mücadeleyi de bilirim ama her zaman barışı ve uzlaşmayı tercih etmişimdir diyen Günel, "Şimdi Sayın Akdoğan’a sesleniyorum bak ben belgeleri ile senin dosyalarını ortaya koyuyorum. Onun üslubuyla değil kendi tarzımla çünkü ben avukatım ve belgesiz konuşmam." dedi. 


"ŞİMDİ BİRAZ BELGELER KONUŞSUN"

Günel, "Sen LİMAŞ’ı batırdın mı batırmadın mı? Limanı alacağım iddiası ile LİMAŞ’ı kurup 1021 tane hemşerimin alın teriyle kazandığı paralardan 6 milyonu batırdın mı batırmadın mı? 6 milyonu batırdığın gibi belediyeye de 8 milyon borç taktın mı takmadın mı? Bugün Akdoğan’ın meclis listesine bakın bakalım Liman işletmesinden kim var. Sayın Akdoğan diyor ki limanda kiracı olan bir esnaf aday olmuş. Tamam kardeşim de o esnaf kimin güdümünde. Liman’a olan borcunu, limandan seçtiğin liman yönetimine yakınlığı herkesçe bilinen kişi üzerinden mi ödeyeceksin. 

Bu halk sana 2 dönem belediye başkanlığı verdi. 365 günün 62 gününü belediyede geçirdin. Gittin evinde atari oynadın, atari. Sinema seyrettin. Bu halkın güvenine layık olacağına evinde çocuklar gibi atari oynadın. Şimdide diyorsun ki adayım belediye başkanı olacağım. 30 yıldır hizmet alamamış bir kentte talip olduğun işi ciddiye alman gerekiyor. Yemezler! Bunu bu saatten sonra kimse yemez. Hepimizin cebindeki para her geçen gün azalıyor. Biz esnafımızın, evdeki kadınımızın, gencimizin geleceğinin hesabını yaparken sen keyif yapıyorsun. Kuşadası Fuat Akdoğanın oyuncağı olacak bir kent değildir. Kuşadası kimsenin oyuncağı değildir. 
Sen 111 işçimizin vebalini hala taşıyorsun. Kadınlarımıza yaptıkların ortada. Adayı olduğun zihniyet çok başarılı ki seni aday yaptılar yeniden. Rakibimin sloganı şu Kuşadası’na devlet eli değecek. Aman değmesin. Bu elin değdiği çevre yoluna 3 vatandaşımızın canını verdik, bu elin değdiği kongre merkezimiz elektrik borcunu ödeyemediği için icralık oldu. Şu an kaderine terkedildi. Biz Kongre merkezini de tekrar ayağa kaldıracağız. Kuşadası’nda 12 ay turizm olacak." dedi. 


SESSİZLİĞİMİZ ACZİMİZDEN DEĞİL ASALETİMİZDEN 

Ömer Günel, "İktidar partisi kaybedeceğini anladığı an itibari ile tüm ülkede insanları bölen bir dil kullanılıyor.  Nefret diliyle insanlarımızı ötekileştirmeyi tercih ediyor. Rakibimde utanmadan çıkıp mitinginde aynı dili Kuşadası’nda şahsıma karşı kullanıyor.  Ama biz asla bu tarz polemiklere girmeyeceğiz. O seviyelere inmeyeceğiz. 
Sayın Akdoğan’a diyorum ki şimdi sana sarı kart gösteriyoruz. Hemşehrilerim de 31 Mart tarihinde sana kırmızı kartı gösterecek. Gel vazgeç sende oyunu bana ver. Ben, senin de belediye başkanın olacağım. Adaletimden sen de faydalanacaksın.
 Biz sizlere projelerimizi, yetki vermeniz halinde yapacaklarımızı anlatamaya devam edeceğiz.  Bizim kentimiz ile ilgili projelerimiz var. 
Kuşadası yeni modern bir belediye binasına kavuşacak. Kent meydanları ile yeni bir kent belleğine sahip olacak. Gençlerimiz ihtiyaçları doğrultusunda eğitim alarak kalifiyeli istihdam alanlarına çalışacak. Yaşlılarımız için Kuşadası huzurun adresi olacak. Kuşadası bizimle engelsiz yaşam kenti olacak. Kadınlarımız kendileri için kurulacak merkezlerde hayatın ve ekonominin içinde yer bulacak. Çok güzel şeyler hayal ediyoruz ve bunların hepsini gerçekleştirecek güce ve birikime sahibiz." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.