Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Kovid19 cumhurbaşkanı Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı bugünün gündemi CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ENGİN ALTAY HAVA HAREKATI ihracat

Güzelkent Aile Yaşam, Eğitim Ve Sağlık Merkezi Hızla Tamamlanıyor

Etimesgut Belediyesi'nde Emekli evi, sağlık birimleri, havuz, spor merkezi ve etiSEM birimlerinin yer alacağı Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi'nin inşaatı devam ediyor.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel,  Bölge sakinlerinin istek ve önerileri doğrultusunda projelendirilen ve yapımında son aşamaya gelinen Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim merkezi, Etimesgut'un yeni yaşam alanlarından birisi olacak.

Merkezde, herkese hitap edecek donatılar olacağını belirten Başkan Demirel, tesisin özelliklerini şöyle açıkladı:

"Emeklilerimiz için emekli dinlenme evi hizmet verecek. Emekliler burada keyifli zaman geçirecekler. Eğitim alanlarımız yer alacak; etiSEM birimlerimizde 17 yaş üzeri hemşehrilerimiz için meslek ve beceri kurslarımız olacak. Spor alanlarımız hizmet verecek. Her yaştan insanımız buraya gelerek spor merkezimizden yararlanabilecekler. Kapalı yüzme havuzu olacak. Göktürk ve Merkez havuzumuz yeterli gelmiyor. Ahi Elvan ve Bağlıca'ya yapmakta olduğumuz tesislerimizin yanı sıra Güzelkentimiz'e de kapalı yüzme havuzu inşa ediyoruz. Önümüzdeki yıl Etimesgut'taki kapalı yüzme havuzu sayısı 5 olacak. Sağlık birimleri de merkez bünyemizde yer alacak. Bölgeye yakın Aile Sağlığı Merkezleri, merkezimizin çatısı altında hizmet verebilecek". dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.