Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Hadise, Ataşehir'i Sesi Ve Danslarıyla Salladı

Ataşehir Belediyesi'nin bu yıl altıncısını gerçekleştirdiği Kardeş Kültürlerin Festivali dördüncü gecesinde Hadise ve Mümin Sarıkaya sahne aldı. Hadise ve Mümin Sarıkaya Ataşehirli müzikseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.  

Mevlana Mahallesi'nde gerçekleşen konserlere on binlerce Ataşehirli müziksever akın etti. 7 mahallede 14 sanatçıyı müzikseverlerle buluşturan Festival dördüncü gecesinde de Ataşehirlilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Sahneye ilk olarak çıkan Mümin Sarıkaya söylediği şarkılarla hem duygusal anlar yaşattı hem de hareketli şarkılarıyla konseri dinleyenleri oynattı. Sahneden aşağıya inerek hayranlarının yanına gelen Mümin Sarıkaya, onlarla birlikte şarkılarını söyledi.

Mümin Sarıkaya'nın ardından sahne alan Hadise ise Ataşehir'i sesi ve danslarıyla salladı. On binlerce hayranıyla buluşan Hadise, en sevilen şarkılarını söyledi. Kırmızı kıyafeti ile dikkat çeken Hadise, sevenlerine unutmayacakları bir konser yaşattı.

 

Alanı dolduran müzikseverlere bir konuşma yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Altıncısını düzenlediğimiz festivalimiz, Ataşehir için bir değişim ve dönüşüme sebep oldu. Biz göreve geldiğimizde Ataşehir'in mahalleleri arasında büyük farklılıklar vardı. Biz insanlar arasında fark gözetmedik, hepsi bizim insanımız dedik, aynı hizmeti sunduk" dedi.

Kardeş Kültürlerin Festivali'nde şu ana kadar Sıla, Koray Avcı, Ayla Çelik, Ziynet Sali, İlyas Yalçıntaş, Hadise ve Mümin Sarıkaya sahne aldı. Festival 4 Ekim Çarşamba günü Niyazi Koyuncu ve Selda Bağcan konserleri, 7 Ekim Cumartesi günü Nurettin Bay ve Göksel konserleri, 8 Ekim Pazar günü de Ferhat Tunç, İlkay Akkaya ve Onur Akın konserleriyle devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.