Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Halil Sezai Silifkelileri Coşturdu
Sevilen şarkılarını Silifkeliler için söyleyen ünlü sanatçı Halil Sezai, festival alanını dolduran binlerce hayranıyla ‘İsyan’ şarkısını söyledi

İsyan şarkısı ile ünlenen Halil Sezai, Silifkelilere unutulmaz bir konser verdi. 44. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalinin ikinci gününde sahne alan ünlü sanatçı, sahneye çıkmadan önce kendisine ikram edilen Silifke Yoğurdunun tadına baktı. Daha sonra birbirinden güzel parçalarını seslendiren ünlü sanatçı, alanı dolduran vatandaşlarla birlikte, ‘İsyan’ adlı şarkısını söyledi.


 
"BİZLERİ SİZLERLE BULUŞTURAN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Silifke’de konser vermekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Halil Sezai, “Böylesine havası, suyu ve insanı güzel Silifke’de konser vermekten çok büyük keyif aldım. Şahsımı ve ekibimi sizlerle buluşturan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. 44. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalimizin devamını diliyorum” dedi.
Konserde sevilen şarkılarını seslendiren Halil Sezai, Silifkelilere müzik dolu bir gece yaşatarak, yaklaşık iki saat sahnede kaldı. Ünlü sanatçıya Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut tarafından çiçek ve plaket takdim edildi. Başkan Turgut, “Siz değerli sanatçılarımızı ilçemizde ağırlamaktan büyük gurur duyuyoruz. İyi ki sizler gibi sanatçılar var. Başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.