Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bugünün gündemi cumhurbaşkanı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Afrin Komatsu

Halkla Omuz Omuza Yürüyoruz

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Günel’in ilk durağı Hacıfeyzullah Mahalllesi Tepe Sokak oldu. Burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Ömer Günel, mahalle sakinlerinin ısrarlarına dayanamayarak davul zurna eşliğinde roman havası oynadı.  

Günel, mahalle sakinlerinin gösterdiği sevgi karşısında, “Benim Kuşadası’ndaki ilk yerleştiğim mahalle Hacıfeyzullah’tır. Oğlum bu mahallede doğdu.  Kuşadası genelinde yaşadığımız sorunları bu mahallede de yaşıyoruz. Bu alanda çözüm bekleyen konular sadece alt yapı konuları değil. Kuşadası artık küçük şirin bir sahil kasabası değil 120.000 nüfuslu bir turizm kenti. Buradaki mahalle kahvelerinde çay içmeye, fırınlardan sıcak simit ekmek almaya, esnafımızdan alışveriş yapmaya, eski evlerimizin önünde resim çektirmeye teşvik eden sokaklar oluşturacağız. Biz projelerimiz ile sadece sorunları çözen projeler değil katma değer sağlayacak çözümler getiriyoruz.” dedi. 


CHP Adayı Ömer Günel’in ikinci durağı Cumhuriyet mahallesi esnafı oldu. Esnaf ile tek tek görüşen Günel, “Esnafımızın en büyük derdi vatandaşımızın yaşadığı ekonomik darboğazdır. Vatandaşın cebinde para yoksa bu çark dönmez. Kuru soğana muhtaç eden bu iktidar elinin Kuşadası’na değmesini istemiyoruz. 7 Nisan’da mazbatamızı aldığımız gün bu şehir değişimi görecek. ” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.