Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Kovid19 cumhurbaşkanı Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı bugünün gündemi CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ENGİN ALTAY HAVA HAREKATI ihracat

Halterde Mamak'tan Türkiye İkincisi

Yıldız sporcularıyla adını duyuran, Mamak Belediyesi Halter Takımı, katıldığı müsabakalardan eli boş dönmüyor.

Konya’da 28 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde düzenlenen 54 kulübün katıldığı Konya Kulüpler Gençler Türkiye Şampiyonası’nda, takım sporcularından Ömer Açıkgöz  105 kg’da Türkiye ikincisi oldu. Açıkgöz, 120 kg koparma, 155 kg silkme ile toplamda 275 kg’da gümüş madalyanın sahibi oldu.

Başarı hakkında açıklamalarda bulunan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Gençleri spora yönlendirmek ve daha sağlıklı ortamlarda spor yapmalarını sağlamak için çok sayıda spor tesisini Mamak'a kazandırdıklarını aktardı. Halterin olimpiyatlarda madalya kazandıkları önemli bir branş ve ata sporları olduğunun altını çizen Akgül, “Mamak’ta farklı alanlarda birbirinden modern spor tesisini, geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için hazır hale getirdik. Biz imkan sağlıyoruz sporcularımız başarı elde ediyor. Halter Takımı sporcularını ve onları yetiştiren değerli antrenörümüzü yürekten kutluyorum” ifadelerini paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.