Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye yunanistan vakıfbank abd ANTALYA merkez bankası

Hisarönü Koyları Temizlendi

Marmaris Hisarönü bölgesinde bulunan koy ve adalarda ‘’Hisarönü Koyları Temizliği Etkinliği’’ düzenlendi. 


Marmaris Belediyesi ve Deniz Ticaret Odası'nın da katkı sağladığı etkinliğe 12 tur teknesi ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli 10 personel, Söğüt ve Selimiye mahallesi muhtarları, bölgede bulunan işletme çalışanları ve gönüllülerden oluşan toplam 50 kişilik grup katıldı. Çalışmalara Marmarislilerin 105. Sokak'tan tanıdığı Salih Yazgan da destek verdi. Sezon öncesi kıyılarda oluşan çevre kirliliğe dikkat çekmek için yapılan çalışmayla bölge atıklardan arındırılıp temiz hale getirildi. 


Etkinlik sonunda Selimiye limanında toplanan buzdolabı, plastikler, lastik, metaller, arı kovanı, pet ve cam şişeler ile benzeri maddelerden oluşan yaklaşık 100 büyük çöp poşeti atık; çevre kirliliğine karşı vatandaşların dikkatini çekmek amacıyla sergilendi. 


Koy etkinliğine katılan tüm dernek, kuruluş ve gönüllülere teşekkür eden Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Suzan Zift; ‘’Marmaris hepimizin, Selimiye Dünya çapında isim yapmış bir bölgemiz, doğa harikası bir yer. Kimi duyarsız vatandaşlarımızın gelişi güzel kirlettikleri yerler sorun teşkil ediyor. Bugün hep beraber güzel bir gün geçirdik. Koylarımızla periyodik temizlik çalışmalarımız devam edecek. Önemli olan Marmaris'imizin ve Dünya'mızın temiz kalması.’’ dedi.

Anahtar Kelimeler:
Marmaris Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.