Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti gündem başlıkları İsrail Afrin Muhbir Hakkari bugünün gündem özeti ysk çin pkk turizm

“Hoş Geldin Bebek” Ziyaretleri Devam Ediyor

Kuşadası Belediyesi tarafından, ilçede ikamet eden ve yeni çocuk sahibi olan ailelere yönelik olarak yaşama geçirilen “Hoş Geldin Bebek” projesi devam ediyor. Kuşadası Belediyesi tarafından 2016 yılında başlatılan “Hoşgeldin Bebek” projesi kapsamında bugüne kadar 580 bebek ziyaret edildi.

Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü tarafından yeni çocuk sahibi olan ailelerin sevinçlerine ortak olmak amacıyla yaşama geçirilen “Hoş Geldin Bebek” ziyaretleri kapsamında üç yıl boyunca ziyaret edilen ailelere içerisinde biberon, bebek bezi, hastane çıkışı beşli set, ıslak mendil, şampuan, tırnak makası, ateş ölçer ve battaniye gibi yeni doğan bir bebeğin tüm ihtiyaçlarının bulunduğu özel bebek çantaları hediye edildi.

Kuşadası’nda dünyaya gelen tüm bebeklere ulaşmayı amaçlayan Hoş Geldin Bebek projesinden yararlanmak isteyen aileler 0256 6149744 numaralı telefondan bilgi alabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.