Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak

İçerenköy’de 2 Bin Kişi Toplu İftarda Buluştu

Ataşehir Belediyesi’nin geleneksel Ramazan iftarında ilk sokak iftarı İçerenköy Mahallesi’nde düzenlendi. 2 bin vatandaşın aynı sofrada buluştuğu toplu iftar programına Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan programla Ramazan ayı boyunca mahallelerde iftar yemeği dağıtımı yapılacak ve geniş iftar sofraları kurulacak.

Sokak iftarlarının Ataşehir’de gelenek haline geldiğini söyleyen Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, “Ramazan ayı ülkemize ve tüm İslam âlemine barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Her yıl olduğu gibi Ataşehir’de bütün Ramazan ayı boyunca her akşam bir mahallemizde vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bugün İçerenköy mahallemizde 2 bin vatandaşımızla bir araya geldik. Ataşehir’de 10 yıl boyunca hoşgörüyü, birlikteliği ve toplumsal barışı sağladık. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.